Vad händer?

Ja det är ganska tyst och stilla här på min blogg. Tänker att jag i alla fall ska uppdatera med lite text. Jag har haft ett minst sagt spännande år och fotograferandet har fått ligga lite på is. Självklart är kameran alltid med mig, men den har fått ligga kvar i sin väska en hel del. Så vad är det då som händer?

Förra sommaren försatte sig mitt jobb i konkurs precis innan jag skulle ha min semester. Med en massa sparade semesterdagar och komp kunde jag ändå ha min planerade ledighet. Vi blev arbetsbefriade i samma veva. Under tiden jag var ”ledig” sökte jag förstås jobb.

I september hälsade jag på en f d kollega och genom honom kom det sig att jag hamnade på jobb i Skåne. Jag jobbade som medlevare varannan vecka och på min lediga vecka orkade jag inte göra mycket vetttigt. Efter ett par månader på det stället kände jag att jag behövde fortsätta söka jobb och hittade ett timvik i Halland. Många tyckte jag var helt galen som körde så långt för jobb, men kunde jag köra till Skåne, kunde jag likaväl köra till Halland tänkte jag och någon mening var det väl med det också, för timjobbet visade sig bli 100 % och sen hände det ena efter det andra och om drygt en vecka lämnar jag Mullsjö för att bli Halländska (för gott?). Ser mycket fram emot att börja utforska omgivningarna och i sommar kommer troligtvis den här bloggen börja blomstra av bilder igen.

Till dess: Lev väl och ta det lugnt alla!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: