Grubblerier

Det är inte ofta jag skriver här, men ikväll kan jag inte sova. Idag är min första arbetslösa dag på väldigt väldigt länge. Jag var så säker på att det skulle lösa sig, att jag åtminstone skulle hitta platser att springvikariera på, men två månader efter konkursen så har jag fortfarande ingenting.

Jag har varit på intervju, jag har ringt runt, men trots superfina referenser så har det inte blivit något och ikväll känner jag mig verkligen down. Tankarna springer härs och tvärs och jag kommer inte till ro, ångesten känns nära, trots att jag vet att saker och ting brukar ordna sig till sist.

Jag är den som alltid visar en positiv fasad, den som skrattar och anses vara utan oro, utan problem. Så är självklart inte fallet!  Ibland orkar inte heller jag att se problemfritt på tillvaron. Dessa stunder brukar inte vara långa, men när de kommer känns det tungt. Det värsta är när jag blir sömnlös. Jag brukar för det mesta somna bra, men just nu är det totalt omöjligt att sova. Jag tänker alldeles för mycket!

Egentligen kan det tyckas som en bagatell att jag beklagar mig.  Jag har människor runt mig som är betydligt värre drabbade, men detta är mitt problem och för mig är det stort, i alla fall här och nu, sömnlös i natten. Kanske känns det bättre redan imorgon? Jag hoppas det och jag vill tro det.

IMG_0159 - version 2

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: